Jong FC Twente blameert zich in Tweede Divisie tegen TEC

Jong FC Twente heeft zondagmiddag een zeer onnodige thuisnederlaag geleden. Op het trainingscomplex in Hengelo verloor de ploeg van trainer Paul Bosvelt met 2-3 van TEC uit Tiel. De Tukkers verspeelden tot tweemaal toe een voorsprong en wisten de achterstand in de slotfase niet recht te trekken.

[google]Na tien minuten spelen kwam Jong FC Twente op voorsprong door een doelpunt van Kyle Ebecilio. In de slotfase van de eerste helft kwam TEC op gelijke hoogte door een doelpunt van Wimillio Vink.

Vlak na rust kwam Jong FC Twente opnieuw op voorsprong door een treffer van Fredrik Jensen. De jonge Fin strafte een fout in de verdediging van TEC af. Lang kon de ploeg niet van deze voorsprong genieten.

Na een offensief van de tegenstander uit Tiel kopte Sven van Ingen in de 53ste minuut raak. Nog geen twee minuten later kwamen de bezoekers op een 2-3 voorsprong. Een voorsprong die ze in het vervolg van de wedstrijd niet meer uit handen gaven. Voor de samenvatting van deze wedstrijd, klik hier.

Opstelling Jong FC Twente: Drommel, vd Lely, Soumaoro, R. Jensen, Van Duinen, vd Heyden, F. Jensen, Ebecilio (46/ Korporaal), De Jager, Holscher (46/ Seys), George.