Jong FC Twente in blessuretijd gelijk tegen MVV

Jong FC Twente heeft vanavond in de Grolsch Veste met 1-1 gelijkgespeeld tegen MVV Maastricht. Antonio Stankov zorgde vlak na rust voor de openingstreffer in de wedstrijd. Luka Djordjevic zorgde via een strafschop ver in blessuretijd voor de gelijkmaker.

[google]In barre omstandigheden gebeurde er niet veel in de eerste helft. Nieuweling Torgeir Børven mocht voor het eerst in de basis beginnen bij de beloften. De thuisploeg was via Djordjevic gevaarlijk, wiens inzet op de lat belandde. Vervelend moment was het uitvallen van Jesús Corona. De Mexicaan had last van zijn linkerenkel. Hoe ernstig de blessure is, zal de komende dagen duidelijk worden.

Vlak na rust kwam MVV op voorsprong. Via de kluts van Schreurs belandde de bal bij Stankov, die scoorde. Jong FC Twente zette in het verloop van de tweede helft wel meer druk naar voren, wat leidde tot enkele mogelijkheden. In blessuretijd kreeg Jong FC Twente een penalty na een handsbal. Luka Djordjevic benutte deze buitenkans en zorgde voor de verdiende gelijkmaker. Na het gelijke spel blijft de ploeg van trainer Jan Zoutman dertiende staan in de Jupiler League.

Jong FC Twente - MVV Maastricht 1-1

0-1 Stankov (47)
1-1 Djordjevic (90+4, pen.)

Gele kaart: Hölscher (Jong FC Twente); Knops, Stankov (MVV Maastricht)

Opstelling Jong FC Twente: Stevens; Breukers, Martina, Röseler, Engberink; Andersen (Tanda, 73'), Djordjevic, Tapia; Hölscher, Børven (Oosterwijk, 73'), Corona (Daniels, 28').

Opstelling MVV Maastricht: Castro, Verdellen, Winkens, Rutjes (Secerovic, 66'), Van Hyfte, Schreurs (La Rosa, 76'), Ospitalieri, Smeets, Knops, Stankov, Braken (Veldmate, 68').