Jong FC Twente

Jong FC Twente boekt overwinning en behoudt koppositie kampioenspoule

Jong FC Twente boekt  overwinning en behoudt koppositie kampioenspoule

Jong FC Twente speelde maandagmiddag op het Graaf Huyn Sportcomplex de wedstrijd tegen Jong Fortuna Sittard. De ploeg van trainer Theo ten Caat wist de wedstrijd naar de hand te zetten en won met 3-1. Hierdoor blijven de Tukkers, met nog één wedstrijd te spelen, koploper van de kampioenspoule van de reservecompetitie.

In de eerste helft kwam Jong FC Twente overtuigend op voorsprong. Ryan Trotman wist in de 33e minuut een doelpunt op zijn naam te zetten in dienst van de Tukkers.

Na de rust kwam Jong Fortuna Sittard echter snel terug van de achterstand. In de 48e minuut scoorden de Limburgers middels een penalty de aansluitingstreffer. In de 68e minuut zorgde Mats Wieffer voor een doelpunt waardoor de Enschedeërs opnieuw op een voorsprong kwamen. In de 83e minuut kwam Jong FC Twente op een 3-1 voorsprong door een goal van Rashaan Fernandes. Dit was tevens de eindstand van het duel.

Opstelling Jong FC Twente: De Lange, Wieffer, Browning, Felix, Taha, Roemeratoe, Fernandes, Zerrouki, Frimann, Laukart en Trotman.