Twente Insite

FC Twente Nieuws

Jong FC Twente grijpt naast de prijzen tijdens het Solarlux-Hallenfestival

Jong FC Twente grijpt naast de prijzen tijdens het Solarlux-Hallenfestival

Jong FC Twente heeft afgelopen weekend deelgenomen aan het Solarlux-Hallenfestival in Osnabrück. Het toernooi werd gehouden bij SC Hellern dat zaterdag ook gelijk de eerste tegenstander was. Jong FC Twente won deze eerste wedstrijd met 0-6 door doelpunten van Schmidt, Zerrouki, Grootenhuis, Terziqi, Vankan (2x).

Van de overige drie poulewedstrijden won Jong FC Twente er één. Dit was tegen SC Westfalia 04 Herne met een 1-0 eindstand door een doelpunt van Zinga. De wedstrijd tegen TuS Bersenbrück ging met 0-3 verloren en ook de laatste poulewedstrijd tegen 1. FC Germania 09 Egestorf-Langreder werd verloren. De Tukkers gingen met 1-4 onderuit tegen de latere winnaar van het toernooi. Het enige Twentse doelpunt kwam die wedstrijd op naam van Zerrouki.

Doordat de laatste poulewedstrijd werd verloren greep Jong FC Twente naast een plek in de halve finales en keerde de ploeg zonder prijs weer huiswaarts. De selectie van Jong FC Twente bestond uit: Van der Gouw, Kort, Benamar, Van Schaik, Grootenhuis, Terziqi, Zerrouki, Vankan, Schmidt en Zinga.

We zijn benieuwd naar jouw mening

error: Copyright FC Twente Insite