Jong FC Twente hard onderuit bij FC Emmen

Jong FC Twente heeft vanavond haar derde nederlaag op rij geleden. In Emmen ging de ploeg van trainer Jan Zoutman met 3-0 onderuit.

In de eerste helft controleerde FC Emmen de wedstrijd. Al vroeg in de wedstrijd kreeg de ploeg kansen uit corners. Jong FC Twente werd via Bilal Ould-Chikh nog een gevaarlijk, maar keeper Meerits wist zijn schot te redden. Na 35 minuten kwam de thuisploeg op voorsprong. Cas Peters, die vorig seizoen nog uitkwam voor Jong FC Twente, wist doelman Bednarek te passeren: 1-0. [google]

Na bijna een uur kan Bergkamp de 2-0 maken uit een voorzet van Bakkati. Daarvoor waren Bannink en Bergkamp ook al gevaarlijk geweest voor FC Emmen, maar Bednarek wist in beide situaties reddend op te treden.

Niet lang na de 2-0 wist Deul de wedstrijd definitief te beslissen door de 3-0. Door deze nederlaag zakt Jong FC Twente naar de veertiende plaats in de Jupiler League.

Geel: Bannink (FC Emmen)

Opstelling Jong FC Twente: Bednarek, Kwee, Yahaya, Bijen, Bleker, Van der Heyden, Ould-Chikh, Ntuli, Zschusschen, Oosterwijk, Schütte.

Opstelling FC Emmen: Meerits; Bakkati, Pedro, Siekman, Jallo; Rozema, Bannink, Deul ('63 Laghmouchi); Resida, Bergkamp ('63 Mannes), Peters.