Jong FC Twente hard onderuit bij Fortuna Sittard

De beloften van FC Twente zijn vanavond fors onderuit gegaan. Bij Fortuna Sittard verloor de ploeg van trainer Jan Zoutman met maar liefst 4-1.

[google]De avond begon nog wel goed voor de Tukkers. Thijs Bouma scoorde al in de vijfde minuut uit een strafschop, na een handsbal in het strafschopgebied. Lang konden de bezoekers niet genieten van de voorsprong, want vijf minuten later maakte N'Koyi al de gelijkmaker.

Na rust ging het helemaal fout voor Jong FC Twente. Vlug en Voorn (twee keer) zorgden ervoor dat de thuisploeg kon uitlopen naar een 4-1 voorsprong, wat tevens de eindstand was. Door de nederlaag blijven de Beloften op de zestiende plaats in de Jupiler League staan.

Fortuna Sittard - Jong FC Twente 4-1

0-1 Bouma (5, pen.)
1-1 N'Koyi (10)