Jong FC Twente lijdt derde nederlaag op rij tegen beloften PEC Zwolle

Jong FC Twente nam het maandagavond in de reservecompetitie op tegen de beloften van PEC Zwolle. De ploeg van trainer Theo ten Caat ging met 3-1 onderuit tegen de koploper.

Al in de derde minuut kwamen de Zwollenaren op voorsprong. Jarni Koorman zette de 1-0 op het scorebord, alvorens Vito van Crooij negen minuten later tekende voor de 2-0. In de 22ste minuut kwam PEC via Jarno Westerman zelfs op 3-0. In de 36ste minuut deed FC Twente via Mats Wieffer iets terug: 3-1. Verdere kansen mochten echter niet baten en zo stapten de Tukkers opnieuw met een nederlaag van het veld.

Na vijf wedstrijden staat Jong FC Twente stijf onderaan in de beloftencompetitie. De ploeg van Ten Caat wist tot dusver slechts één punt te pakken.