Jong FC Twente lijdt nederlaag tegen beloften FC Emmen

Jong FC Twente trad maandagavond in de reservecompetitie aan tegen de beloften van FC Emmen. De ploeg van trainer Theo ten Caat ging op het Trainingscentrum te Hengelo met 0-2 onderuit.

In de eerste helft gebeurde er weinig noemenswaardigs. Beide ploegen deden weinig voor elkaar onder en gingen de rust in bij een 0-0 tussenstand. Pas laat in de wedstrijd kwam FC Emmen via Wouter Marinus op voorsprong. Enkele minuten later besliste Freddy Quispel de eindstand op 0-2.

Aan Twentse zijde startten Wout Brama en nieuwkomers Queensy Menig en Joël Latibeaudiere in de basis. Door de nederlaag blijft FC Twente op de tiende plek in de reservecompetitie staan. In drie wedstrijden wisten de Tukkers nog niet te winnen en werd slechts één punt gepakt.

Opstelling Jong FC Twente: Brondeel, Wieffer, Browning, Latibeaudiere, Van der Belt, Brama, Menig, Holscher, Terziqi, Bosch, Zerrouki.