Twente Insite

FC Twente Nieuws

Jong FC Twente lijdt nederlaag tegen leeftijdsgenoten Heracles

Jong FC Twente lijdt nederlaag tegen leeftijdsgenoten Heracles

Jong FC Twente speelde dinsdagmiddag in een leeg Polman stadion een oefenwedstrijd tegen Jong Heracles Almelo. De ploeg van trainer Paul Bosvelt ging in Almelo met 2-1 onderuit tegen de Twentse buurman. De doelpunten kwamen op naam van Vincent Vermeij en Reuven Niemeijer van Heracles, namens Jong FC Twente scoorde Bob Vankan.

Paul Bosvelt kon in de oefenwedstrijd niet beschikken over spelers van de eerste selectie. Alleen de teruggezette Torgeir Børven kon rekenen op speeltijd in het oefenduel, aldus De Twentsche Courant Tubantia. Bij Jong Heracles speelden onder meer de eerste elftal-spelers Dario Vujicevic, Tim Breukers, Peter van Ooijen, Jarslav Navratil en de eerder genoemde Vincent Vermeij mee.

Na ruim een half uur spelen kwam Jong FC Twente op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Vermeij. Een treffer waarbij doelman Nick Hengelman er niet goed uit zag. Vlak na de rust kwam Jong Heracles op een 2-0 voorsprong door een treffer van Niemeijer, die afrondde na prima werk van Tarik Kada.

Lang leek het erop alsof de wedstrijd in 2-0 zou eindigen, maar in de slotfase maakte Bob Vankan op prachtige wijze de 2-1. Dit was tevens de eindstand van het oefenduel, dat op initiatief van Heracles werd gespeeld omdat zij de competitie pas op 30 januari weer hervat. Jong FC Twente daarentegen start aanstaande maandag aan de tweede seizoenshelft, de ploeg van trainer Paul Bosvelt ontvangt dan Jong Vitesse op het trainingscomplex in Hengelo.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op