Jong FC Twente lijdt wederom puntenverlies in Tweede Divisie

Jong FC Twente speelde zondagmiddag een uitwedstrijd tegen De Treffers. Er werd in Groesbeek met 2-1 verloren, terwijl Jong FC Twente ernaar snakte om een keer weer een wedstrijd te winnen. De beloften staan momenteel op de laatste plaats in de Tweede Divisie, met een achterstand van zes punten op nummer zeventien HHC.

[google]Al vroeg in de wedstrijd kwam de ploeg van trainer Paul Bosvelt op achterstand. In de tweede minuut werd de score door De Treffers geopend namens Nick de Bondt. De Treffers kreeg grote kansen op de 2-0, en uiteindelijk kwam die er ook dankzij de goal van Mutzers in de 37e minuut. Met deze 2-0 stand werd tevens de kleedkamer in Groesbeek opgezocht.

In de tweede helft wist Jong FC Twente echter nog wel wat terug te doen. In de 65e minuut scoorde Jari Oosterwijk namens de beloften, en bracht zo het verschil terug op één doelpunt. Meer goals vielen er niet, waardoor de wedstrijd in 2-1 eindigde en Jong FC Twente wederom puntverlies lijdt.

Opstelling Jong FC Twente: Drommel, Woudstra, Andersen, Jensen, Schmidt (55. Mousslih), Van der Heyden, De Jager, Mbikulu (68. Grootenhuis), Soumaoro, Oosterwijk, George.