Jong FC Twente maatje te groot voor CVV Sparta Enschede in oefenduel

Jong FC Twente speelde vanmiddag een oefenwedstrijd tegen cvv Sparta Enschede. Oorspronkelijk stond er een treffen op het programma tussen de beloften van FC Twente en vv DOVO, maar deze wedstrijd werd afgelast vanwege winterse omstandigheden. Het kunstgras van de Enschedese Spartanen bood uitkomst. Cvv speelt haar wedstrijden op het niveau van de Tweede Klasse Zaterdag H.

[google]In de 22ste minuut kwam de ploeg van Dennis Demmers op voorsprong. Vier minuten later in de 26ste minuut stond er alweer 0-2 op het scorebord en in de 30ste minuut stond het alweer 0-3 in het voordeel van de bezoekers. De thuisploeg kwam in de 33ste terug tot 1-3. Echter zochten beide teams bij een 1-4 stand de kleedkamers op. In de 44ste minuut werd er getekend voor het vierde doelpunt van FC Twente.

Na een doelpuntrijke eerste helft was het spelbeeld in de tweede helft niet veel anders. In de 77ste minuut liepen de bezoekers uit naar 1-5. FC Twente kwam in de 85ste minuut ook nog eens op 1-6. De beloften straften een fout in de Spartaanse verdediging af.

Doelpuntenmakers en opstellingen maken we later bekend.