Jong FC Twente met 2-0 onderuit bij FC Eindhoven

Jong FC Twente heeft z'n derde nederlaag van het seizoen geleden. In de stromende regen werd uit bij FC Eindhoven met 2-0 verloren.

De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong. Verdediger N'Toko kopte in de zevende minuut uit een hoekschop de 1-0 binnen. Jens van Son verdubbelde zes minuten voor rust de score, met een droge knal.

In de rust wisselde trainer Jan Zoutman twee keer; Jesgarzewski en Engberink kwamen in de ploeg voor Mannes en Bouma. Het leverde echter niet het gewenste resultaat op. De beste kansen bleven voor de thuisploeg, zonder dat er verder gescoord werd. Door de nederlaag zakt Jong FC Twente naar de 13e plaats in de Jupiler League.

FC Eindhoven - Jong FC Twente 2-0
'7 N'Toko 1-0
'39 Van Son 2-0

Geel: Van den Hurk, Beekmans (FC Eindhoven); Bouma, Leugers (Jong FC Twente).

Opstelling FC Eindhoven: Muyters; Durwael, Nieveld, N'Toko, Gunst; Van Son, Waalkens, Deschilder, Beekmans; Van den Hurk, Lagouireh.

Opstelling Jong FC Twente: Dronkers; Kwee, Röseler, Kuiper, Bouma ('46 Engberink); Mannes ('46 Jesgarzewski), Yahaya ('74 Oosterwijk), Leugers; Hölscher, Zschusschen, Peters.

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.