Jong FC Twente met 2-4 onderuit tegen FC Volendam

Jong FC Twente heeft vanavond in eigen huis een behoorlijke nederlaag geleden. In de Grolsch Veste wist FC Volendam met 2-4 te winnen van de beloften.

[google]De thuisploeg kende geen beste eerste helft. Na ruim twintig minuten keek de ploeg van trainer Jan Zoutman al tegen een 0-2 achterstand aan. Tim Hölscher bracht wel meteen de spanning terug door de aansluitingstreffer te scoren. Robert Mühren bracht daar vlak voor rust verandering in, hij scoorde zijn tweede treffer en maakte er 1-3 van.

Na rust ging Mühren door met waar hij in de eerste helft ook bezig was: scoren. Het was tevens de definitieve beslissing in de wedstrijd. Pelupessy deed een paar minuten later nog wat terug. Vijf minuten voor tijd kreeg de thuisploeg nog een strafschop, maar de inzet van Djordjevic werd gekeerd door doelman Timmermans. Door de nederlaag staan de beloften inmiddels vijftiende in de Jupiler League. Aanstaande vrijdag volgt de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo.

Fotoverslag Jong FC Twente - FC Volendam 4-2 2013-2014