Jong FC Twente met Brama en Menig onderuit tegen beloften SC Cambuur

Jong FC Twente trad maandagavond in de reservecompetitie aan tegen de beloften van SC Cambuur. De ploeg van trainer Theo ten Caat ging op het Trainingscentrum te Hengelo met 1-4 onderuit.

Al in de vierde minuut kwamen de Friezen via Mitchel Paulissen op voorsprong. Slechts elf minuten later tekende Micha Metz voor de 0-2, alvorens FC Twente in de 64ste minuut de 1-2 maakte. Doelpunten van Giovanni Korte en Paulissen in de slotfase bepaalden de eindstand op 1-4.

Na vier speelronden staat FC Twente stijf onderaan in de reservecompetitie. De Tukkers wisten tot dusver slechts één punt veilig te stellen. Op maandag 7 oktober gaat FC Twente op bezoek bij Jong PEC Zwolle, de huidige koploper.

Opstelling Jong FC Twente: De Lange, Bosch, Latibeaudiere, Browning, Terziki, Roemeratoe, Brama, Menig, Aburjania, Wieffer, Zerrouki.