Jong FC Twente met Brama onderuit tegen Jong De Graafschap

Voor Jong FC Twente stond vandaag de vierde wedstrijd van 2020 op het programma. Na één keer verlies en twee winstpartijen nam de ploeg van Peter Niemeyer het in eigen huis op tegen Jong De Graafschap. Helaas werd het geen drie overwinning op een rij want De Graafschap won de wedstrijd met 2-0. Jong FC Twente eindigde de wedstrijd met 10 man. Latibeaudiere kreeg in de 81e minuut een directe rode kaart.

Met rust stond er nog altijd 0-0 op het scorebord. In de 68e minuut waren het de bezoekers de de score openden. Nog voor Jong FC Twente kon denken aan de gelijkmaker scoorde De Graafschap ook de 2-0. Tussen beide doelpunten zat slechts drie minuten. Deze tik kwam de thuisploeg niet meer te boven en eindigde de wedstrijd zelfs met tien man.

Bij Jong FC Twente twee opvallende namen in de basis. De in genade aangenomen Wout Brama mocht voor het eerst in 2020 weer speelminuten maken. Hij zat afgelopen zaterdag ook al bij de wedstrijdselectie, maar bleef de hele wedstrijd op de bank.

Daarnaast maakte Brem Soumaoro zijn rentree in het shirt van FC Twente. De middenvelder, die ook als verdediger ingezet kan worden, tekende vorige week een contract tot het einde van het seizoen. Zijn laatste club was het Italiaanse AS Livorno.