Jong FC Twente met sterk elftal langs beloften SC Cambuur

Jong FC Twente nam het maandagavond in de verliezerspoule van de reservecompetitie op tegen de beloften van SC Cambuur. Aan Twentse zijde startten veel spelers van het eerste elftal. Toch wisten de Tukkers ternauwernood te winnen.

In de 38ste minuut kwam FC Twente via Keito Nakamura op voorsprong. Drie minuten later bepaalde Joël Latibeaudiere de ruststand op 2-0. Na rust zette SC Cambuur aan en maakte het de aansluitende 2-1. Dit was tevens de eindstand van de wedstrijd.

Scoreverloop:
38' 1-0 Nakamura
43' 2-0 Latibeaudiere
63' 2-1 SC Cambuur

Brondeel, Wieffer, Latibeaudiere, Staring, Verdonk, Roemeratoe, Menig, Hölscher, Zerrouki, Aburjania, Nakamura.