Jong FC Twente met tien man onderuit tegen Roda JC

[google]Jong FC Twente heeft vanavond in de eigen Grolsch Veste kansloos verloren van Roda JC. De bezoekers waren van begin af aan de betere partij, en na de rode kaart van Soumaoro was er geen houden meer aan. het duurde dan ook slechts twee minuten voordat Roda de score opende. Voor rust scoorde Roda ook de 0-2 waarna de wedstrijd definitief was gespeeld.

In de tweede helft wist Jong FC Twente de schade beperkt te houden wat mede te danken was aan Sonny Stevens die zich ontpopte tot de Man of the Match. Eindstand 0-2.

Opstelling Jong FC Twente: Stevens, Breukers, Lachman, Bijen, Koppers, Soumaoro, Ould-Chikh, Ntuli, Borven, Eghan, Schütte

Samenvatting Jong FC Twente - Roda JC Kerkrade (0-2)