Jong FC Twente moeizaam langs Fortuna Sittard

Jong FC Twente heeft maandagavond het duel met Jong Fortuna Sittard afgesloten met een 3-1 overwinning. Tim Hölscher scoorde twee keer, de andere Twentse treffer kwam van Mirco Born.

Hoewel FC Twente met Sander Boschker, die zijn rentree maakte, en Tim Breukers, Rasmus Bengtsson en Glynor Plet speelde, slaagden de Tukkers er toch maar uiterst moeizaam in het Fortuna Sittard lastig te maken. Met name omdat de eindpass ontbrak bleven uitgespeelde kansen uit. Na twintig minuten opende Tim Hölscher de score. Na rust verdubbelde de jonge Duitser de Twentse voorsprong. Kort daarna profiteerden de Limburgers van matig verdedigen van FC Twente.

In de laatste fase, waarin Jurjan Mannes daags voor dat hij verhuurd wordt aan Fortuna nog mocht invallen tegen zijn nieuwe club, zorgde Mirco Born op aangeven van Hölscher voor de beslissing.

Bron: TwenteSport