Jong FC Twente na nederlaag in kelder van Jupiler League

[google]Jong FC Twente heeft opnieuw een nederlaag geleden. In Eindhoven ging de ploeg van Jan Zoutman met 2-1 onderuit tegen Jong PSV.

De thuisploeg startte sterk. Florian Jozefzoon tekende in de 9e minuut voor de 1-0 voor Jong PSV. Na een misverstand in de Eindhovense defensie zorgde Jari Oosterwijk op aangeven van Cas Peters voor de gelijkmaker. Dat was ook de ruststand.

Een kwartier na rust zorgde Rai Vloet voor de 2-1, na een assist van Jozefzoon. Dat was tevens de eindstand. Door de nederlaag zakt Jong FC Twente naar de 18e plaats in de Jupiler League. Alleen Jong PSV en FC Oss staan nog onder de jonge Tukkers.

Jong PSV - Jong FC Twente 2-1

9. Jozefzoon 1-0
37. Oosterwijk 1-1