Jong FC Twente nadert koploper Heracles tot op één punt na zege

Jong FC Twente heeft dinsdagavond goede zaken gedaan in de Reservecompetitie Poule A. De Tukkers wonnen in eigen huis met 3-1 van Jong sc Heerenveen. Door de overwinning staat de ploeg van Theo ten Caat nu tweede op de ranglijst, één punt achter rivaal Jong Heracles Almelo.

In de tiende minuut was het Pelle van Amersfoort, afgelopen zomer nog gelinkt aan FC Twente, die de score opende namens sc Heerenveen. Het was tevens de ruststand.

Drie minuten na rust was het Trotman die de gelijkmaker scoorde. Zerrouki zette de Tukkers in de 66e minuut op een 2-1 voorsprong waarna Tim van de Schepop vijf minuten voor tijd de eindstand bepaalde op 3-1 in het voordeel van Jong FC Twente.

Maandag 5 november staat de eerstvolgende wedstrijd op het programma. Een ware kraker want Jong FC Twente moet dan op bezoek bij koploper Jong Heracles Almelo.