Jong FC Twente nipt onderuit bij VVV Venlo

[google]Jong FC Twente is het nieuwe seizoen begonnen met een 1-0 nederlaag uit bij VVV. In de 20e minuut kwam het op achterstand door een doelpunt van Gijzen. Vlak voor rust ontving VVV speler Promes rood waarna Jong FC Twente de druk maximaal opvoerde. Helaas viel de gelijkmaker niet en keert de ploeg van Jan Zoutman puntloos terug naar Enschede.

Bij Jong FC Twente maakte de Zuid-Afrikaan Nana Ntuli zijn profdebuut. Hij mocht in de 64e minuut de plek overnemen van Mustapha Yahaya.

Opstelling Jong FC Twente: Bednarek, Kwee, Bijen, Bleker, Van der Heyden, Yahaya (64. Ntuli), Tanda, Zschusschen, Oosterwijk, Daniels en Schütte