Jong FC Twente nipt onderuit tegen koploper jong AZ

De beloften van FC Twente zijn er vrijdagavond niet in geslaagd om te stunten tegen jong AZ. De ploeg van Paul Bosvelt en Sander Boschker gingen op het eigen trainingscomplex met 3-2 onderuit.

[google] Jong FC Twente begon met een flink aantal eerste elftal spelers in de basis. Onder andere Jeroen van der Lely, Jari Oosterwijk en Jelle van der Heyden mochten starten. Maar ook met hen wist jong FC Twente niet te winnen.

Vlak voor rust kwamen de beloften nog wel op voorsprong. Dylan George gaf de voorzet en Seys kon scoren. De 20 jarige huurling van Club Brugge debuteerde afgelopen weekend nog in het eerste van FC Twente in de derby tegen Heracles Almelo. Lang kon de ploeg niet genieten van de voorsprong. Want 10 minuten na rust stond AZ alweer voor met 1-2. Dylan George zorgde nog wel voor de gelijkmaker, maar Ferdi Druijf maakte zijn tweede van de avond en zette de eindstand op het bord.

Jong FC Twente heeft dankzij deze nederlaag al 7 wedstrijden op rij niet meer gewonnen in de Tweede Divisie. Volgend weekend spelen ze de uitwedstrijd tegen subtopper Katwijk.