Jong FC Twente onderuit, Castaignos trefzeker

Dinsdagmiddag speelde Jong FC Twente een oefenwedstrijd tegen SV Meppen dat uitkomt in de Regionalliga Nord. Bij de ploeg van Jan Zoutman verschenen eerste elftal spelers Luc Castaignos en Kasper Kusk aan de aftrap.

[google]Binnen het half uur stond Jong FC Twente met 2-0 achter door doelpunten van Max Kremer en voormalig FC Twente-speler Kris Fillinger. Na veertig minuten spelen maakte SV Meppen-spits Max Kremer er via een penalty 3-0 van, waarna Luc Castaignos vlak voor rust de 3-1 maakte. Dit was tevens de eindstand van de wedstrijd.

Voor de 22-jarige Castaignos, die de gehele eerste helft speelde, was het de bedoeling om wedstrijdritme op te doen met het oog op de topper tegen Feyenoord van aanstaande zondag. Kasper Kusk speelde in de wedstrijd tegen SV Meppen op '10'.