Jong FC Twente onderuit in doelpuntrijk duel

Jong FC Twente heeft vanmiddag met 3-4 verloren van de leeftijdsgenoten van Werder Bremen. Beide team stonden tegenover elkaar op het trainingscomplex in Hengelo. Jong FC Twente kwam zeer sterk uit de startblokken en stond al snel met 2-0 voor. Toch kwamen de Duitsers terug en wisten de achterstand om te buigen naar een 3-4 overwinning.

[google]Absolute uitblinker bij Jong FC Twente was Jerson Cabral. De buitenspeler mag vertrekken uit Enschede en speelde zich vandaag nadrukkelijk in de kijker. Hij was goed voor een assist en scoorde zelf fraai uit een vrije trap. Dit in tegenstelling tot Jesus Corona. De Mexicaan had het lastig en zag weinig acties slagen.

Pech was er voor Sven Verlaan. De verdediger raakte al vroeg in de wedstrijd geblesseerd en werd al na 23 minuten naar de kant gehaald.

Fotoverslag Jong FC Twente - Werder Bremen -23

[nggallery id=87]

Opstelling Jong FC Twente: Bednarek, Kwee, Hedlund, Bijen, Verlaan (’23 Schwering), Van der Heyden (’33 Swieter), Cabral, Tanda (’33 Yahaya), Zschusschen, Oosterwijk (’33 Soumaoro), Corona (’33 Ntuli)

Na rust werd doorlopend gewisseld. Hierdoor kwamen alle spelers in diverse fases van de wedstrijd in actie.

9. Tanda 1-0, 13. Zschusschen 2-0, 22. Hilrner 2-1, 40. Wegner 2-2, 47. Bruns (pen) 2-3, 55. Cabral 3-3, 89. Hilrner 3-4

Enkele foto's op onze Facebook pagina. Morgen een uitgebreid verslag hier op de site.