Twente Insite

FC Twente Nieuws

Jong FC Twente ontvangt titelkandidaat SVV Scheveningen

Jong FC Twente ontvangt titelkandidaat SVV Scheveningen

Terwijl het grootste deel van Nederland aanwezig is bij een bevrijdingsfestival of lekker de barbecue aansteekt, maakt de selectie van Jong FC Twente zich op voor de confrontatie met SVV Scheveningen. De Tukkers zijn al uitgespeeld, maar de nummer twee maakt nog altijd kans op de titel. Makkelijk zal het niet worden want met nog vier wedstrijden te gaan is de achterstand op koploper Spakenburg acht punten.

Jong FC Twente heeft zich vorige week veilig gespeeld en speelt enkel nog voor de eer. De ploeg lijkt bezig aan een afscheidstournee want het is de bedoeling dat Jong FC Twente komend seizoen weer aan zal sluiten bij de reguliere beloftencompetitie op maandagavond.

Aan het begin van het huidige seizoen had FC Twente nog grote plannen met Jong FC Twente. De ploeg zou over enkele jaren weer terug moeten keren naar de eerste divisie. Het is dan ook extra zuur dat uitgerekend het eerste elftal van de club komend seizoen uit zal komen in de eerste divisie. Door de degradatie moet de club flink bezuinigen. Door Jong FC Twente uit de voetbalpiramide te halen kan de club flink besparen op de salarissen.

De wedstrijd tussen Jong FC Twente en SVV Scheveningen wordt vanmiddag om 16:00 uur afgetrapt op Sportpark de Waarbeek in Hengelo. Seizoenkaarthouders van FC Twente en leden van HVV Hengelo hebben gratis toegang.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op