Jong FC Twente pakt opnieuw een punt in de Tweede Divisie

Zaterdagmiddag speelde Jong FC Twente op het trainingscomplex in Hengelo de competitiewedstrijd tegen Koninklijke HFC. De ploeg van trainer Paul Bosvelt keek bij de rust tegen een 0-1 achterstand aan, maar kwam na de rust terug tot 1-1. Fredrik Jensen maakte na zijn blessureleed zijn rentree.

Na vijftien minuten spelen kwamen de bezoekers uit Haarlem op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Carlos Opuku. In het verdere verloop van de eerste helft werd er niet meer gescoord, waarmee de ploegen met een 0-1 ruststand de kleedkamers ingingen. Vlak na rust maakte Dylan George na een individuele actie de gelijkmaker. Dit was tevens de eindstand.

[google]Na zeventien wedstrijden staat Jong FC Twente nog altijd op een teleurstellende laatste plaats in de Tweede Divisie. Inmiddels heeft de ploeg van Bosvelt tien punten behaalt in de competitie.

Jong FC Twente – HFC 1-1 (0-1)