Jong FC Twente pakt punt bij FC Den Bosch

Jong FC Twente heeft gisteravond gelijkgespeeld (1-1) tegen FC Den Bosch. Het Twentse doelpunt kwam op naam van Felitciano Zschüsschen.

De eerste helft van de wedstrijd was voor FC Den Bosch. De thuisploeg had de meeste kansen om op voorsprong te komen, maar dankzij doelman Sonny Stevens bleef het 0-0. In het begin van de tweede helft kregen beide ploegen wat kansen. Uiteindelijk was het Jong FC Twente dat in de 56e minuut door een doelpunt van Zschüsschen op voorsprong wist te komen.

Ruim tien minuten later wist Van den Broek er 1-1 van te maken. Zeldenrust kreeg in slotfase nog twee kansen om de drie punten in Den Bosch te houden, maar hij wist niet te scoren, waardoor Jong FC Twente met een punt terug naar Enschede ging.

Trainer Jan Zoutman was allesbehalve tevreden over de wedstrijd. "Ik vond het een matige wedstrijd, we waren slordig aan de bal en hadden veel balverlies. We mogen blij zijn dat het bij rust nog 0-0 was. In het begin van de tweede helft speelden we beter. Uiteindelijk komen we wat gelukkig op voorsprong, maar aan die goal ging een goede aanval vooraf. Gezien de vele kansen van Den Bosch, mogen we niet klagen over het resultaat." zo zegt de oefenmeester tegenover de clubwebsite.

Opstelling FC Den Bosch: De Ruiter, Tahapary, Boddaert, Hofstede, Rutten, Bakx, Van den Broek, Maguire, Quekel, Seuntjens, Zeldenrust.

Opstelling Jong FC Twente: Stevens, Martina, Andersen, Röseler, Koppers, Pelupessy, Tapia (83’ Mannes), Tanda (77’ Hemmink), Daniels (86’ Oosterwijk), Zschusschen, Hölscher.