Jong FC Twente sluit af in stijl en verlaat derde divisie met uitoverwinning

Jong FC Twente speelde zaterdagmiddag de laatste wedstrijd in de derde divisie. De club besloot eerder deze maand om het beloftenelftal terug te trekken uit de voetbalpiramide en zal het komend seizoen weer instromen in de reguliere beloftencompetitie. De ploeg van Dennis Demmers sloot in stijl af met een knappe 1-3 overwinning bij Odin '59 uit Heemskerk.

In de eerste helft kwam de thuisploeg op voorsprong, maar tien minuten voor rust was het Jarni Koorman die de gelijkmaker scoorde namens Jong FC Twente. Na rust gingen de Tukkers door en nam het in de 59e minuut de leiding door een doelpunt van Jonathan Frimann. In de 86e minuut was het Sambissa die de wedstrijd definitief in het slot gooide door de 1-3 te scoren. Het was de laatste wedstrijd voor de Fransman die komende zomer transfervrij de overstap maakt naar sc Cambuur waar René Hake hoofdtrainer is.

Door de overwinning sluit Jong FC Twente de competitie af op de tiende plek met 48 punten. De ploeg won 14 keer, speelde 8 keer gelijk en verloor ook 14 keer.