Jong FC Twente sluit seizoen positief af tegen Jong AZ

Jong FC Twente heeft een positief einde aan het seizoen kunnen geven. Nadat Jong FC Twente in het eerste Jupiler League seizoen op een enigszins teleurstellende zeventiende plek eindigde volgde nog één oefenwedstrijd tegen Jong AZ. Hier wist het zich te revancheren.

Peters belangrijk

Het werd op het Trainingscentrum in Hengelo uiteindelijk 3-1 voor de ploeg van trainer Zoutman. Jong FC Twente mag voor deze zege vooral Peters bedanken, die met twee doelpunten erg belangrijk was. De eerste maakte hij uit een penalty in de 20e minuut. Even later zette hij de 2-1 op het scorebord. Nadat Jong AZ de spanning in de wedstrijd na een uur terug bracht door het maken van de 2-1 was het de kort daarvoor ingevallen Yahaya die de eindstand in de 76e minuut op 3-1 bepaalde.