Jong FC Twente speelt in allerlaatste seconde gelijk tegen VVV-Venlo

Jong FC Twente heeft vanavond in eigen huis met 1-1 gelijkgespeeld VVV-Venlo. Pim Balkestein zorgde vlak voor rust voor het openingsdoelpunt. Tim Hölscher scoorde voor de thuisploeg in de allerlaatste seconde van de wedstrijd.

[google]In een weinig verheffende eerste helft waren er een paar mogelijkheden voor beide doelen. Scheidsrechter Bax weigerde een penalty te geven aan de thuisploeg nadat Jari Oosterwijk werd gevloerd. Cas Peters was even later nog gevaarlijk, maar zijn schot belandde naast het doel. Vlak voor rust wist VVV-Venlo de score te openen. Pim Balkestein kopte raak uit een corner.

Na rust begon Jong Twente gelijk aanvallend. Tapia kreeg een aardige kans, maar schoot over. De thuisploeg speelde in een hoger tempo, maar wist weinig kansen te creëren. De Venlonaren kwamen dan ook amper nog in de problemen. Tot de allerlaatste seconde van de wedstrijd, toen Tim Hölscher een vrije trap via de binnenkant van de paal binnen schoot. Door dit gelijke spel zakt de ploeg van trainer Jan Zoutman wel naar de 17e plaats in de Jupiler League.

Jong FC Twente - VVV-Venlo 1-1
0-1 Balkestein (43)
1-1 Hölscher (90+3)