Jong FC Twente speelt gelijk tijdens oefenduel tegen Jong NEC

Afgelopen woensdag speelde Jong FC Twente een oefenduel tegen Jong NEC. De ploeg van Dennis Demmers wist in Nijmegen met een groot aantal eerste elftal spelers echter niet te overtuigen. De wedstrijd eindigde in Nijmegen in een 0-0 gelijkspel. Proefspeler Mounir El Hamdaoui mocht in de basis beginnen. De 33-jarige aanvaller was deze week op proef bij de beloften van FC Twente en kreeg vanmiddag de kans om zichzelf te bewijzen.

[google]Jong FC Twente was in de eerste helft een paar keer dichtbij een doelpunt, maar twee grote kansen van El Hamdaoui werden niet afgemaakt door de aanvaller. FC Twente middenvelder Alexander Laukart scoorde later wel een zuiver doelpunt, maar de goal werd echter niet toegekend. Verdediger Jos Hooiveld viel tijdens de eerste helft geblesseerd uit. Wat voor blessure de routinier heeft opgelopen is nog onbekend. Uiteindelijk gingen beide ploegen met 0-0 de rust in.

In de rust werd El Hamdaoui vervangen door Jari Oosterwijk. De 22-jarige spits kreeg in het begin van de tweede helft gelijk een grote kans maar wist voor open doel niet te scoren. FC Twente kwam uiteindelijk in Nijmegen niet meer tot scoren te komen waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Aankomende zaterdag staat voor Jong FC Twente de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar op het programma. Op eigen veld zal de ploeg van Dennis Demmers het opnemen tegen ODIN '59. De wedstrijd zal om 16:00 uur worden afgetrapt op het trainingscomplex in Hengelo.

Start opstelling Jong FC Twente: Hengelman, Van der Lely, Hooiveld, R. Jensen, Trajkovski, Sambissa, Van der Heyden, Laukart, George, El Hamdaoui, Kvasina.