Jong FC Twente start competitie met nederlaag tegen FC Groningen

Jong FC Twente speelde dinsdagavond haar eerste seizoenswedstrijd in de reservecompetitie. De ploeg van trainer Theo ten Caat nam het in Hengelo op tegen de beloften van FC Groningen, en ging met 0-3 onderuit.

In de eerste helft gingen beide ploegen gelijk op. Vlak na rust was het FC Groningen dat via Romano Postema op voorsprong kwam. Na de 0-1 was FC Twente het volledig kwijt, want binnen tien minuten scoorden de bezoekers ook de tweede en derde treffer. Verdere kansen mochten niet baten en zo eindigde de wedstrijd in 0-3.

Scoreverloop: 50' 0-1 Postema 55' 0-2 Dallinga 59' 0-3 Van Kaam

Opstelling Jong FC Twente: De Lange, Terziqi, Hilgers, Oosterwolde, Laukart, Holscher, Van Leeuwen, Wieffer, Roossien, Bosch, Witbreuk.