Twente Insite

FC Twente Nieuws

Jong FC Twente start tweede seizoenshelft met duel tegen ODIN ’59

Jong FC Twente start tweede seizoenshelft met duel tegen ODIN ’59

Jong FC Twente hervat aankomende zaterdag de competitie in de Derde Divisie Zaterdag. Tijdens de eerste wedstrijd in de tweede seizoenshelft zal de ploeg van Dennis Demmers het op eigen veld opnemen tegen ODIN ’59 uit Heemskerk.

De ploeg van Demmers staat momenteel op de 10e plek in de Derde Divisie Zaterdag. Na 15 wedstrijden wisten de beloften van FC Twente 21 punten binnen te slepen.

Tijdens de winterstop heeft Jong FC Twente een oefenwedstrijd tegen Jong NEC gespeeld. Het oefenduel werd in Nijmegen met 0-0 gelijk gespeeld daarnaast werd er ook gespeeld op een indoortoernooi in Duitsland. Tijdens dit toernooi wist Jong FC Twente één duel te winnen, maar werd er naast de prijzen gegrepen.

Tegenstander ODIN ’59 staat momenteel op de 14e plek met 18 punten uit 16 wedstrijden. De ploeg uit Heemskerk reisde in de winterstop af naar Sittard om daar een twee dagen op trainingskamp te gaan. De ploeg verbleef in een accomodatie van het Fortuna Sittard Stadion. Afgelopen dinsdagavond speelde de ploeg uit Heemskerk nog een oefenduel tegen OFC. ODIN ’59 was op eigen veld met 4-1 te sterk.

Wanneer Jong FC Twente aankomende zaterdag weet te winnen van ODIN ’59 kan de ploeg van Dennis Demmers naar de zesde plek in de Derde Divisie Zaterdag stijgen.

Het duel wordt aankomende zaterdag om 16:00 uur afgetrapt op Sportpark De Waarbeek in Hengelo.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op