Jong FC Twente stijgt naar de 7e plaats

Jong FC Twente speelde vanavond tegen Fortuna Sittard in de Grolsch Veste in Enschede. De wedstrijd werd om 20.00 afgetrapt voor 225 toeschouwers. Opvallende naam in de basisopstelling van de ploeg van trainer Jan Zoutman was Darryl Lachman. De eindstand in de Grolsch Veste was 3-0.

De 1-0 werd gescoord door Eghan, de 2-0 door Zschusschen en de 3-0 werd op het scorebord gezet door Oosterwijk. De laatste paar minuten van het duel zorgden nog voor sensatie. Na de 3-0 in de 89e minuut viel in de extra tijd ook nog een rode kaart aan Twentse kant.

[google]Door de klinkende overwinning stijgen de beloften van FC Twente naar de 7e plaats in de Jupiler League.

De opstelling van Jong FC Twente:
Sonny Stevens, Darryl Lachman, Joachim Andersen, Derre Kwee, Ntuli Nhlakanipho, Jelle van der Heyden, Shadrach Eghan, Lars Bleker, Felitciano Zschusschen, Merlin Schütte, Bilal Ould-Chikh

17' Shadrach Eghan
75' Felitciano Zschusschen