Eerste elftal

Jong FC Twente verliest ongeslagen status in Friesland

Jong FC Twente is er niet in geslaagd haar ongeslagen status te behouden. Op bezoek bij Jong Cambuur Leeuwarden verloren de Tukkers met 2-1. Het was voor de Friezen de eerste overwinning van het seizoen.

De eerste tegengoal viel al in de eerste minuut en kwam op naam van Robertha. Door een blunder van Brondeel werd het diep in de tweede helft 2-0 en was de wedstrijd gespeeld. Conraad was de man die uiteindelijk de trekker overhaalde. FC Twente deed in de blessuretijd via Maria nog iets terug, maar verder dan 2-1 kwam de ploeg van Ten Caat niet.

Door de nederlaag is Jong FC Twente terug te vinden op de vijfde plek. Het gat met koploper Jong Heracles is slechts één punt. Maandag 1 oktober speelt Jong FC Twente haar volgende wedstrijd, dan ontvangen de Twentse beloften op het Trainingscentrum in Hengelo Jong NEC. De wedstrijd wordt afgetrapt om 18:30 uur.