Jong FC Twente verliest thuis van Jong Ajax

De beloften van FC Twente hebben vanavond in De Grolsch Veste een 0-1 nederlaag geleden tegen Jong Ajax. Lesley de Sa scoorde het enige doelpunt uit een penalty. Door de nederlaag zakt Jong FC Twente naar de vijftiende plaats in de Jupiler League.

[google]In de eerste helft gebeurde er weinig voor beide doelen, met een 0-0 ruststand tot gevolg. Na rust kwam Jong Ajax tegen de verhouding in op een 0-1 voorsprong. Tim Breukers legde Ajacied De Sa neer en de aanvaller benutte zelf de gegeven strafschop. Jong FC Twente probeerde daarna nog alles op alles te zetten, maar dat mocht niet baten.

Jong FC Twente - Jong Ajax 0-1

0-1 De Sa (67' penalty)

Gele kaart: Peters, Tanda (Jong FC Twente)

Jong FC Twente: Bednarek; Breukers, Martina, Röseler, Koppers (Oosterwijk 79'); Pelupessy, Tanda (Hemmink 68'), Tapia; Peters, Zschusschen (Daniels 68'), Hölscher.

Jong Ajax: Vermeer; Tete, Gravenberch, Denswil, Riedewald; Bazoer (Kuipers 61'), Sana, Lobotka; De Sa, Hendriks, Meleg (El Hasnaoui 68').