Jong FC Twente vernedert Achilles '29 met tienklapper in Beloftencompetitie

Jong FC Twente heeft vanavond in de Beloftencompetitie keihard uitgehaald tegen hekkensluiter Achilles '29. De ploeg van Theo ten Caat won met dubbele cijfers in Groesbeek. Na 90 minuten spelen stond er 2-10 op het scorebord.

De Tukkers stonden al na 25 minuten met 3-0 voor, en vlak voor rust werd ook de 4-0 nog binnengewerkt. Hier bleef het niet bij want in de tweede helft vielen er nog acht doelpunten. Zes daarvan werden gescoord door Jong FC Twente. De doelpuntenmakers waren: Trotman (5x), Taha, Frimann, Fernandes, Zerrouki en Wieffer.

Jong FC Twente geplaatst voor kampioenspoule
Door de 10-2 overwinning heeft Jong FC Twente zich geplaatst voor de kampioenspoule. Met nog één wedstrijd in Poule A zijn de Tukkers niet meer te achterhalen door de nummer zes Jong FC Emmen. Uit Poule A heeft ook Jong Heracles Almelo zich geplaatst voor de kampioenspoule.