Jong FC Twente wint na 3-0 achterstand

Jong FC Twente heeft maandagavond een sensationele overwinning behaald op Jong NEC/FC Oss. Het team van trainer Patrick Kluivert won op het eigen Trainingscentrum in Hengelo met 4-3. De gasten namen bij rust een 0-3 voorsprong, maar Jong FC Twente kwam een kwartier voor tijd ijzersterk terug en scoorde maar liefst vier keer. Jong FC Twente blijft koploper in de Eredivisie Beloften.

Door de overwinning komt de ploeg van Patrick Kluivert op 46 punten uit 22 wedstrijden en blijft koploper in de Eredivisie Beloften. Jong AZ blijft tweede met 41 punten, maar een wedstrijd minder gespeeld.

Scoreverloop
04′ Van de Velden 0-1
22′ Platje 0-2
37′ Platje 0-3
72′ Gladestoney 1-3
80′ Röseler 2-3
85′ Orsula 3-3
88′ Peters 4-3

Bijzonderheden: In de tiende minuut stopt de NEC-doelman een strafschop van Quincy Promes

Opstelling Jong FC Twente: Daniel Fernandes, Bouma, Röseler, Pelupessy, Rannankari, Mannes (32′ Vogelsang), Stockentree, Leugers (61′ Gladestony), Orsula, Promes, Peters.

Bron: FCTwente.NL