Jong FC Twente wint ruim van SC Telstar

Jong FC Twente heeft vanavond in de Grolsch Veste een mooie 3-0 overwinning geboekt op SC Telstar. Spits Felitciano Zschusschen tekende voor twee doelpunten, invaller Jari Oosterwijk maakte de derde.

[google]Voor 400 toeschouwers begonnen de beloften van Twente voortvarend aan het duel. Al in de vijfde minuut wist Felitciano Zschusschen het net te vinden voor de thuisploeg. 1-0 was tevens de ruststand, mede omdat een doelpunt van Telstar werd afgekeurd wegens buitenspel

Na rust gebeurde er niet veel, tot de 65e minuut toen opnieuw Felitciano Zschusschen wist te scoren. Vlak daarvoor werd voor de tweede maal een doelpunt van Telstar afgekeurd. Invaller Jari Oosterwijk bepaalde uiteindelijk de eindstand op 3-0. Smetje op de wedstrijd was dat Nicky Kuiper in blessuretijd zijn tweede gele kaart pakte en voortijdig van het veld moest.

Fotoverslag Jong FC Twente - Telstar 3-0