Jong FC Twente

Jong FC Twente behoudt koppositie door overwinning Jong Heracles Almelo

Jong FC Twente behoudt koppositie door overwinning Jong Heracles Almelo

De beloften van FC Twente behouden de koppositie in de kampioenspoule van de beloftencompetitie. Jong NEC verloor dinsdagmiddag met 3-1 van Jong Heracles Almelo en verspeelde dure punten in de strijd om de titel. De Nijmegenaren zakken hierdoor af naar de vierde plaats.

Jong FC Emmen staat op de tweede plaats met één punt achterstand op Jong FC Twente. De Drentenaren hebben alleen nog één wedstrijd meer te spelen dan de Tukkers en kunnen nog klimmen op de ranglijst.

[google]

Jong PEC Zwolle bekleedt momenteel de vijfde plaats in de kampioenspoule. De Zwollenaren hebben echter nog twee wedstrijden meer te spelen dan Jong FC Twente. Er is dus nog niets beslist in de reservecompetitie.

De eerstvolgende wedstrijd voor de ploeg van trainer Theo ten Caat staat op maandag 15 april op het programma. Jong FC Twente reist die dag af naar Sittard voor het duel tegen Jong Fortuna Sittard.

Bekijk hier de volledige stand van de kampioenspoule van de beloftencompetitie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties