Jong FC Twente

Jong FC Twente grijpt naast kampioenschap op basis van doelsaldo

Jong FC Twente grijpt naast kampioenschap op basis van doelsaldo

Jong FC Twente heeft het kampioenschap in de reservecompetitie aan zich voorbij zien gaan. De ploeg van trainer Theo ten Caat zag concurrent Jong FC Emmen met 1-1 gelijkspelen tegen Jong PEC Zwolle, wat immers genoeg was voor de titel voor de Drentenaren.

Jong FC Emmen kwam na het gelijkspel op gelijke hoogte in puntenaantal met de Tukkers. De Emmenaren hebben het kampioenschap in de wacht gesleept op basis van verschil in doelsaldo. De beloften uit Enschede zijn tweede geëindigd in de kampioenspoule van de reservecompetitie. Jong NEC staat op de derde plaats met twee punten minder dan de nummers één en twee.

[google]

De beloften van FC Twente speelden negen wedstrijden in de kampioenspoule van de beloftencompetitie. Van die negen duels wisten de Tukkers er zes te winnen, speelden ze éénmaal gelijk en verloren ze twee keer. Jong FC Twente won haar laatste wedstrijd met 4-2 van Jong ADO Den Haag. Desondanks gaan de beloften dit seizoen met lege handen naar huis.

Bekijk hier de eindstand in de kampioenspoule van de reservecompetitie.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties