Jong Twente in blessuretijd onderuit

Jong FC Twente heeft vanavond de laatste thuiswedstrijd in de Jupiler League verloren. In de eigen Grolsch Veste werd met 0-1 van nummer twee FC Eindhoven verloren. Lang leek het duel op een doelpuntloos gelijkspel uit te lopen, maar in de extra tijd wisten de bezoekers de enige goal van de avond te maken.

In de eerste helft kreeg de ploeg van trainer Jan Zoutman een kans via Tim Hölscher, maar zijn schot uit de combinatie met Jari Oosterwijk ging voorlangs. FC Eindhoven is met een vrije trap dichtbij de openingstreffer, maar de lat voorkomt een achterstand voor Jong FC Twente. [google]

Na rust is Tim Hölscher opnieuw dichtbij een treffer, maar zijn inzet belandt in het zijnet. Daarna proberen beide ploegen te scoren via afstandsschoten, maar dat lukt niet. In het laatste kwartier krijgen Eghan, Myaichi en Hölscher nog kansen om de openingstreffer te maken, maar het wil de thuisploeg niet lukken om te scoren. FC Eindhoven lukt dat wel in de blessuretijd, als Joey Sleegers doelman Plattel weet te passeren.