Jong Twente kan niet voor stunt zorgen bij Dordrecht

Jong FC Twente heeft vanavond niet voor een stunt weten te zorgen in Dordrecht. Na een slechte eerste helft wist Jong FC Twente zich in de tweede helft terug te knokken. Lang leek de ploeg van Zoutman af te stevenen op een gelijkspel, maar vlak voor tijd gaven de Tukkers de wedstrijd toch nog uit handen: 3-1.

In de eerste helft was FC Dordrecht de bovenliggende partij. Dit werd beloond met een doelpunt voor de thuisploeg. Van Loen zette de koploper na twintig minuten op voorsprong. Niet lang daarna had Korte de bal voor het intikken, maar schoot hij over.

Na rust kreeg FC Twente meer grip op de wedstrijd. Dit werd al vrij snel beloond met een treffer. Na 50 minuten wist Vida de gelijkmaker te scoren. Dit was al de derde wedstrijd op rij waarin de Hongaarse spits wist te scoren.

In jacht op het kampioenschap was het voor FC Dordrecht van belang om te winnen. Toch bleef Jong FC Twente de bovenliggende partij. Pas vlak voor tijd kreeg FC Dordrecht grote kansen. Eerst koos Kousemaker op de lat. Vervolgens was het Gladon die wel raak schoot, waardoor Jong FC Twente op een 2-1 achterstand kwam. [google]

De ploeg van trainer Jan Zoutman wilde zich niet meteen neerleggen bij deze nederlaag. Vlak na de treffer van Dordrecht was er nog een grote kans voor Tim Hölscher, maar zijn schot ging naast.

Toch wist FC Dordrecht vlak voor tijd haar voorsprong uit te breiden. Door een fout van Röseler kon Snijders de 3-1 achter doelman Bednarek schieten.

Jong FC Twente blijft door deze nederlaag steken op een zeventiende plaats in de Jupiler League.

Geel: Ojo (FC Dordrecht), Andersen (Jong FC Twente)