Twente Insite

FC Twente Nieuws

Kersverse aankoop: “Heb het gevoel dat ik hier stappen kan maken”

Kersverse aankoop: “Heb het gevoel dat ik hier stappen kan maken”

Gister werd bekend dat FC Twente Vrouwen zich per direct versterkt met Nina Stapelfeldt (foto rechts). De Zwitserse komt over van FC Luzern en speelde al mee als testspeelster met het team van Tommy Stroot.

“Ik ben blij met mijn kans bij FC Twente Vrouwen. Ik heb altijd de wens gehad in het buitenland te spelen en krijg deze mogelijkheid nu”, reageert de 23-jarige Zwitserse op haar transfer. “Ik voelde me hier direct thuis en heb het gevoel dat ik als speelster hier stappen kan maken door het niveau op de training en dat van de andere speelsters.”

“Dit heb ik al ondervonden op de trainingen waaraan ik al heb deelgenomen. Ik ben er van overtuigd dat FC Twente Vrouwen op dit moment de juiste stap voor mij is en ik verheug me er op hier te zijn en officieel met het team te kunnen beginnen”, besluit ze op de clubwebsite van FC Twente.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op