FC Twente Nieuws

KIPPENVEL: Videocompilatie eerste seizoenshelft 2016-2017

KIPPENVEL: Videocompilatie eerste seizoenshelft 2016-2017

[google]Tegen alle verwachtingen in staat FC Twente na zeventien wedstrijden spelen op een zeer knappe zevende plek in de eredivisie. Waar werd gevreesd voor nog een jaar degradatievoetbal verzamelde de ploeg van René Hake al 24 punten. Zes maal wonnen de Tukkers, zes keer werd er gelijk gespeeld en vijf keer gingen de punten naar de tegenpartij. In totaal wist FC Twente 26 keer te scoren waarvan bijna 40% van de doelpunten op naam kwamen van clubtopscorer Enes Ünal. Hij werkte er maar liefst tien persoonlijk in het vijandelijk doel.

Ook leverde de Turkse spits twee assists, maar hiermee is hij op één assist na niet de beste aangever. Chinedu Ede en Dejan Trajkoski zijn momenteel lijstaanvoerder met beide drie assists. Opmerkelijk is dat beide heren voorlopig hun positie in het elftal zijn kwijtgeraakt. Ede presteert de afgelopen tijd zwaar ondermaats en met de komst van Assaidi ziet het er somber uit voor de Duitser. Trajkovski verloor door een blessure zijn basisplek aan Van der Lely die deze kans met beide handen aangreep. Hake is ook onder de indruk en liet weten dat de jonge back voorlopig niet hoeft te vrezen voor zijn plek.

KIPPENVEL: Videocompilatie eerste seizoenshelft 2016-2017

Foto: Ron Jonker / Sportfoto Oost
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties