Twente Insite

FC Twente Nieuws

‘Liverpool bereid megabod voor op Promes’

‘Liverpool bereid megabod voor op Promes’

Liverpool geeft de hoop op de komst van Quincy Promes niet op. Jürgen Klopp heeft bij de clubleiding wederom aangedrongen op de komst van de Nederlandse aanvaller van Spartak Moskou, meldt The Mirror. De Engelse topclub is (volgens het medium) bereid om dertig miljoen euro over te maken naar Rusland.

De aanvaller staat na zijn vertrek bij FC Twente in 2014 nog steeds onder contract bij de Russische grootmacht Spartak Moskou. Mede door de goede prestaties van de Nederlander vindt Spartak zich momenteel terug op de 1e plek. Promes, die 2e werd in de verkiezing van speler van het jaar in Rusland, viert momenteel nog vakantie.

Promes wordt al geruime tijd in verband gebracht met grote clubs als Manchester City en Liverpool, maar Liverpool lijkt de beste papieren te hebben voor de aanvaller. Jurgen Klopp wil Promes graag aantrekken als vervanger van Sadio Mané die deze maand met Senegal voor de Afrika Cup gaat spelen.

Niet alleen Klopp, maar ook Georginio Wijnaldum heeft zich uitgelaten over een mogelijke transfer van de oud-Tukker. “Natuurlijk zie ik hem graag naar Liverpool komen, want ik weet dat hij een goede speler en een goed mens is die de ploeg kan helpen”, laat Wijnaldum weten aan Engelse media.

Nu de trainer van Liverpool zich opnieuw bij de clubleiding heeft gemeld zal dit transferfenomeen absoluut nog een staartje krijgen. Wat een feit is en blijft is dat Promes zich in Rusland flink ontwikkelt en binnenkort zal gaan vertrekken. Promes speelde voor Spartak tot nu toe 78 wedstrijden waarin hij 37x scoorde en 20 assists afleverde.

Reageer op dit artikel

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Abonneren op