Knullig gelijkspel FC Twente tegen NAC

FC Twente heeft na vier nederlagen op rij wederom niet weten te winnen. In eigen huis speelde het hoogst onnodig gelijk tegen een onmachtig NAC. FC Twente was de enige partij die recht had op de overwinning, maar weigerde de vele kansen te benutten. Vlak voor tijd kreeg het hiervoor de deksel op de neus.

FC Twente schoot uit de startblokken wat al in de vijfde minuut resulteerde in een 1-0 voorsprong. Het doelpunt kwam op naam van Luc Castaignos op aangeven met de borst van Hakim Ziyech. Zoals al eerder dit seizoen raakte FC Twente gedurende de eerste helft de controle weer kwijt, maar ging uiteindelijk toch met dezelfde voorsprong de rust in. [google]

Na de theepauze kwam FC Twente redelijk goed uit de kleedkamers. De ploeg creëerde voldoende kansen, maar het ontbrak wederom aan scherpte. Omdat NAC aanvallend onmachtig was leverde het lange tijd geen schade op, tot twee minuten voor tijd toen Falkenburg de 1-1 binnenwerkte. Het kwam de ploeg op een striemend fluitconcert te staan na het laatste fluitsignaal.

Opstelling FC Twente: Stevens, Ter Avest (75. David), Martina, Bjelland, Schilder, Mokotjo, Ziyech, Tapia, Jesus Corona, Castaignos, Mokhtar (84. Borven)