Connect with us

Eerste elftal

KNVB is ‘gewaarschuwd’: Vak P furieus

Published

on

vak-p
Gisteren kwam het schokkende nieuws naar buiten dat FC Twente haar faillissement aan het voorbereiden is. Na de negatieve uitspraak van de rechter afgelopen vrijdag meldden zich meteen schuldeisers bij de club en dit heeft als gevolg dat het einde nabij is. De KNVB wordt grotendeels verantwoordelijk gehouden voor deze gang van zaken. Vak P is woedend. Supportersvereniging Vak P laat het er niet bij zitten en zal in actie komen wanneer de KNVB de degradatie van FC Twente in stand houdt. Eerder sprak de voetbalbond van een handreiking, echter blijkt dat een loze belofte, het water staat de Tukkers aan de lippen en zelfs het faillissement wordt momenteel voorbereid door de clubleiding. Duidelijke woorden van Vak P. ee03df88-4b1a-46d6-98d4-a2aeacd34e8b

50 Comments

50 Comments

 1. jeu de voel

  13 juni 2016 at 15:46

  Goed dat supporters uit de rest van Nederland steun betuigen en bedankt daarvoor, uiteindelijk gaat het voor alle clubs meespelen wat er met Twente gebeurt. Er zich beter in verdiepen zal meer opleveren dan ondoordacht deze club de grond in boren zoals op andere pagina’s van deze site te lezen is.

 2. Ray

  13 juni 2016 at 10:43

  Ik ben feyenoord supporter maar dit is iets wat ik twente niet gun ,het is niet goed te praten maar de straf is naar mijn mening te zwaar, laat twente gewoon in de eredivisie met bv 9 punten in de min.beginnen wat overigens ook al zwaar bestraft is.

 3. Waldo

  13 juni 2016 at 10:42

  Ik als PSV supporter uit het zuiden vind het erg zonde dat Twente zo wordt aangepakt.
  Je kunt een grote club met zo’n aantrekkingskracht op de regio, fans, stadion en dito overhead niet zo straffen.
  Dit raakt een hele regio van jong naar oud. Iedereen weet ook van de afspraken medio december waar Twente zich hard voor heeft gemaakt en aan heeft voldaan.
  Om nog maar te zwijgen van het uiterst beroerde tijdstip midden in een lopende nacompetitie.
  Dit zegt namelijk alles over de KNVB en hun feeling met voetbal.
  Pak de verantwoordelijken keihard aan (wat nooit gebeurt) en laat de club in zijn waarde/eredivisie.

 4. eagle

  12 juni 2016 at 18:13

  Go Ahead Eagles is heel duidelijk over Fc Twente. De club moet gewoon in de eredivisie blijven.

  • chris

   13 juni 2016 at 10:30

   Dank je
   Hoop het

 5. JOPY

  12 juni 2016 at 17:59

  RUKKERPOWER HEEFT HET
  MOEILIJK…. AAAH ZIELIG.

  FUCK YOU ALL OPDONDEREN NAAR JPL

  KKRUKKEK

  • Tukkerpower

   12 juni 2016 at 18:50

   Zielig ventje, vertel eens wat over dat ongeluk waardoor je die hersenbeschadiging hebt opgelopen?

  • chris

   13 juni 2016 at 10:28

   He jopy wel een grote bek voor een kut kneusje
   Lekker stoer doen jij zal wel een 020supportertje zijn
   Gefrustreerd omdat je altijd gepest wordt nooit geliefd en verstoten door je ouders zielig ventje

 6. Erik

  12 juni 2016 at 17:01

  Ja, daar gaan we weer. Twente al zwaar gestraft? Een boete die betaald is door de vrienden van Twente, puntenvermindering die noch kant noch wal raakte en dat 3 jaar geen europees is ook een straf van lik mijn vestje. Twente had zich zelf al uitgeschreven voor dat toernooi omdat ze het niet konden bekostigen.
  Enfin, aankomende week is deze soap omtrent Twente eindelijk ten einde. De nasleep echter niet, want hoe nu verder in de competities?
  Voor de puntjes op de ” I” komt er nog een FIOD langs en wordt het stapeltje met schuldeisers weer groter.
  Voetbal in de streek Twente is niet voorbij. Ik meen de zwart-wit hemden spelen europees op haar verschrikkelijke platic pitch. Maar goed, voetbal op een redelijk niveau is nog steeds aanwezig in Twente.

  • F.Noce

   13 juni 2016 at 01:27

   Wauw …zo kan je alles wel bagataliseren op de manier hoe jij praat . Dusseh ..eigenlijk vond jij al die straffen geen straffen ? Hahahaha man man ..hoor jezelf eens .

 7. Dark Red

  12 juni 2016 at 15:50

  Aan Erik,

  Wat maakt dat er zoveel agressie in jou zit? Wie heeft jou iets aangedaan?
  Ik lees wat je schrijft en ik begrijp niet dat een voetballiefhebber, dat vind je denk ik van jezelf, zo hatelijk kan doen naar een voetbalclub. Ik begrijp niet dat je niet begrijpt dat dit het begin van het einde kan zijn voor meer voetbalclubs. Dat geloof je misschien nu niet, maar de toekomst zal dat uitwijzen.
  Als we als eredivisie clubs hand in hand de KNVB onder druk zetten om met elkaar te staan voor handhaving van regelementen en afspraken, dan kan er iets moois ontstaan, namelijk solidariteit onder de betaald voetbalclubs. Zou dat niet een enorme boost geven aan het voetbal in Nederland en het Nederlands elftal. Aan de samenleving en solidariteit in het algemeen.
  Ik hoop dat jij je geluk vind en dat je respect hebt voor anderen, gun jezelf de liefde, warmte en hoop die je op dit moment zo lijkt te missen.
  Ik weet niet voor welke club je bent, maar met goed voetbal mogen ze van mij volgend seizoen kampioen worden, het gaat om sportiviteit, respect, solidariteit. Erik, het allerbeste, op naar een mooi voetbalseizoen……

  • Erik

   12 juni 2016 at 16:06

   dariteit, respect, liefde en warmte had Twente ook vanaf 2010 kunnen laten tonen. Twente
   heeft helaas het ander pad bewandeld met fraude, competitievervalsing, leugens. Nu dat jullie Twente compleet ontleed wordt moeten heel voetbal Nederland maar de hand boven het hoofd houden in de trend van , foei nooit meer doen?
   Clubs als Juventus, Marseille zijn ook terug gezet Omdat ze frauduleus hebben gehandeld.Dan kan het toch niet zo zijn dat FC Twente daarin wordt ontzien.

  • Dark Red

   12 juni 2016 at 16:38

   Wat FCT heeft gedaan kan niet, inderdaad. FCT is zwaar gestraft en er is een KNVB regelement en er zijn afspraken gemaakt. Deze blijken geen waarde te hebben, kunnen uit het niets verandert worden.
   Dit gaat in de toekomst ook voor de rest van de Nederlandse clubs gelden.
   Als alle wanordelijkheden en zaken die het daglicht niet kunnen verdragen naar boven worden gehaald en alle clubs op dezelfde manier als FCT bestraft worden, heeft Nederland geen clubs meer in Europa en waarschijnlijk kan de competitie opgeheven worden.
   Evenals de wereldvoetbalbond. De voetbalwereld een onzichtbare, duistere wereld, waarin met miljoenen gefraudeerd wordt. Dat is de werkelijkheid.
   Dus ook jou club zal daar gebruik van maken, dus even goede vrienden, samen staan we sterk!

 8. Luc

  12 juni 2016 at 14:45

  Zelfs mocht FCT faillissement aanvragen hoop ik toch op n doorstart, geen profvoetbal in Enschede ga ik nog niet aan denken..
  En dan zal t voor altijd en sterker dan voorheen “wij tegen de rest” zijn.
  Weersvoorspelling; een rode storm zal over zeist woeden

  • jeu de voel

   13 juni 2016 at 13:46

   Heel mooi gesproken!

 9. Luc

  12 juni 2016 at 14:40

  Net aardig wat reacties gelezen van die erik mafkees;
  Hij provoceert all1 maar, aan zn taalgebruik is af te lezen dat ie van ajakkes is en duidelijk totaal verkeerd geïnformeerd.
  Een kerel met ballen zet dr bij waar we m vinden kunnen zodat we n gezonde discussie aangaan. Kep n linkse en rechtse gezonde…

  • Erik

   12 juni 2016 at 15:04

   Vaak is het zo dat men primitief gaat gedragen bij een ondragelijk verlies getuigd ook deze reactie. Als een klein kind die gaat janken en krijsen als hij het gewenste snoepje niet krijgt. Bon, ik meng me niet in een discussie waar de realiteitszin uit het oog is verdwenen. Aankomende week wordt alles duidelijk en zal waarschijnlijk alles over zijn. Case closed.

  • Luc

   12 juni 2016 at 16:15

   En jij hebt realiteitszin? Je bent de weg kwijt man, letterlijk en figuurlijk want je leest als onderontwikkelde superboer o.a. twente inside. Dat doe je enkel en all1 als je zo gefrustreerd bent als jou en dan wil provoceren.

  • Luc

   12 juni 2016 at 16:20

   Je zegt trouwens zelf ondraaglijk verlies (zo is hoe je dat schrijft nl).
   Dat vind je dus zelf ook. Klaarblijkelijk pure provocatie waar je je mee bezig houd.
   Ben je van die hopeloze bende genaamd de graafschap?
   Dan accepteer dat jullie niks te zoeken hebben in de eredivisie.

 10. MC

  12 juni 2016 at 13:08

  Goed idee Marion! de Bundesliga zou iets voor ons kunnen zijn. Deze mogelijkheid moet men zeker onderzoeken!

  • Erik

   12 juni 2016 at 13:41

   Bundesliga?? De Twentestreek afsteken met een schop en dat landgoed ook maar aan Duitsland geven? En dan pleiten dat Twente belangrijk is voor het nederlands voetbal. Zwaar triest en belachelijk.

  • jeu de voel

   13 juni 2016 at 13:42

   Je maakt je nogal druk om Twente of niet? Als het nou opbouwende kritiek was had je ook nog normaal antwoord gekregen nu blijf je maar een trolletje en verder ga ik geen aandacht meer aan jou besteden.

 11. Erik

  12 juni 2016 at 13:05

  Tukkerpower, waarom ga jezelf niet naar van Oostveen om het een en het ander te verbouwen? Ik denk daarbij ook dat Munsterman die jullie Twente kapot heeft gemaakt en niet de KNVB. De KNVB heeft jullie zelfs willen matsen. Maar nee, zoals Twente al vaker met het bijltje heeft gehakt van blufpoker. Geen enkele troef in handen maar wel hoog spel spelen. Tja, dan vraag je eigen af of ze het ooit leren daar in Enschede. Gewoon onderaan beginnen of Jupilerleague. En als Twente dat niet financieel kan trekken dan moet je dat maar zien dat FC luchtkasteel op een te grote voet heeft geleefd, basta! Accepteer je verlies en recht je rug.

  • F.Noce

   12 juni 2016 at 13:47

   Als je praat over lijnrecht tegenover staan hahahaha, tsja….discussie is uiteraard onmogelijk met Erik. Daar begin ik dus ook maar niet aan . Twenteforever .

  • Tukkerpower

   12 juni 2016 at 13:48

   wie weet……

  • jeu de voel

   13 juni 2016 at 13:38

   Het stikt van de trolletjes maar helaas zijn die trolletjes vergeten het stukje hieronder te lezen want dan hadden ze begrepen dat de ondergang van Twente niet direct positief voor hun club uit hoeft te vallen.

 12. Dark Red

  12 juni 2016 at 12:20

  Wat ik niet begrijp is dat andere supporters het fijn vinden dat een voetbalclub als FCT failliet gaat.
  Zonder grote clubs geen voetbalcompetitie, zonder competitie geen wedstrijden en zonder wedstrijden geen voetbal meer. Het is voor veel mensen een belangrijk moment van de week.
  Daarnaast is een club als FCT een belangrijke levensader voor de regio met alle goede doelen van dien. Ook daar kunnen andere clubs weer van profiteren. Wat maakt dat veel mensen denken dat hun eigen club wel schoon is en geen schulden heeft of ooit over de schreef zijn gegaan.
  Voetbal is een miljoenen bedrijf en als het om miljoenen gaat, dan is er vaak ook sprake van een duistere, ondoorzichtige wereld. Niet zichtbaar voor de hardwerkende burger. Ook supporters van andere clubs zijn hardwerkende mensen die hun hart hebben verpand aan hun club en dan is het onbegrijpelijk dat supportersverenigingen elkaar niet steunen.
  Ik gun iedereen het beste, ik ben al jaren voetbalfan en vindt het vreselijk dat dit nu gebeurt. Onterecht, op 2 maart is door de KNVB de toon gezet en zij hadden nooit verwacht dat FCT aan alle voorwaarden zou kunnen voldoen, dus is er een nieuwe regel bedacht. Willens en wetens, achter de rug van het huidige bestuur, de fans, de maatschappelijke instellingen, gemeente, burgers etc.
  Zijn dat de normen en waarden in ons mooie Nederland, welke geldigheid heeft een regelement, wat is de waarde van een afspraak.
  Echt, ik begrijp niet dat clubs, supportersverenigingen, niet de handen ineenslaan. Te beginnen bij de Twentse clubs, Heracles, GoAhead en Pec Zwolle. Mocht FCT failliet gaan en er geen doorstart komen, dan zullen de gevolgen niet te overzien zijn. Er zullen de komende jaren meer clubs failliet gaan, dat realiseren de clubs zich nu nog niet!
  Echter voor mij geen voetbal meer als FCT niet blijft bestaan. Met pijn in mij hart neem ik dan afscheid van het voetbal.
  Ik hoop op dat het met alle clubs goed gaat en dat sportiviteit voorop blijft staan en dat het gaat om samenwerking, verbinding en peace. Dark Red forever

  • Bam

   12 juni 2016 at 12:24

   Dark Red, helemaal mee eens.
   Amerikaanse samenleving alles om geld en solidariteit is er niet meer vandaar dat suportersverenigingen enkaar niet meer vinden. Triest maar waar!
   Ben het al een hele tijd zat de richting van dit land!
   we hadden veel mooie dingen maar zijn door geld kapot gemaakt!

  • F.Noce

   12 juni 2016 at 13:02

   Eindelijk iemand met een gezond verstand en die het ook goed kan verwoorden wat er in ONS om gaat .

 13. Bam

  12 juni 2016 at 11:28

  Even dit

  Ook ik wil graag even iets kwijt.
  As ik het goed begrijp heeft de rechter FC Twente gelijk gegeven dat het volgens de statuten die er nu liggen niet mogelijk is om Twente terug te zetten naar de 1e divisie. Echter heeft de rechter de kanttekening gemaakt dat je als organisatie vrij bent je eigen statuten te wijzigen waardoor het wettelijk gezien wel mogelijk is wat de KNVB nu voorsteld.

  Ik zelf vind het vreemd dat je tijdens het spel de regels aanpast maar dit is dan nog daar aan toe. Het mag dus volgens de rechter wel.
  Maar als KNVB moet je overwegen of dit verstandig is. Maar voetbal is net het bedrijfsleven. Het word dan ook graag gespeeld zo het de grote ego’s uitkomt.
  Twente heeft hier zelf aan mee gedaan om b.v. zyhec binnen te halen. Binnen de regels die er lagen betaalde zij een boete en zo konen ze als nog doen wat ze wilden.
  Eigenlijk doet de KNVB nu het zelfde, formeel kan het en dus doen ze het ook.

  In de geschiedenis heeft dit soort van macho gedrag menig oorlog in geluid , en wie wordt er de dupe de gewone burger. Ook in het bedrijfsleven heeft de financiële crisis vele slachtoffers gemaakt maar niet onder de mensen die aan de knoppen hebben gedraaid, maar onder de vele burgers met hun hypotheken die totaal onder water staan. De bank directeur is nu druk om mensen te screenen of ze een hypotheek kunnen krijgen maar vergeten dat zij verantwoordelijk waren en zelf hun broekzakken nog vol hebben met onze euro’s.

  Waar zijn we in dit land eigenlijk met elkaar beland?
  De rechter geeft haar mening, maar geeft niet aan of het verstandig is. Dit is niet haar taak , grote ego’s hebben nu handvaten voor hun gelijk. Dit zal lijden voor 17 miljoen aan kosten voor de burger in Enschede. Was dit nodig? Nee!!
  Alle ontslagen bij het personeel en alle toeleveringsbedrijven sociale programma’s denk aan gehandicapten voetbaltoernooi het programma scoren in de wijk. Was dit nodig? Nee!!! Alle jeugd die haar droom in duigen zit vallen maar elke dag nog op haar plaatselijke sport vereniging het idee had dat zij de nieuwe zyhec zijn. Die droom valt weg! Maar denk ook aan het collectieve gevoel van de Twentenaar de solidariteit het gevoel valt totaal weg. Hadden wij niet altijd het grootste spandoek? En ja daar waren we als Twentenaar trots op dat dit hier nog kan! Leuke stadion actie , dat spandoek die misschien nog net kon!Weg kapot vertrapt door Ego,s die niet over hun zelf heen kunne stappen. Net het bedrijfsleven alles voor geld en niets voor een leuke samenleving!

  Wat blijft over……. Een groot betonnen bouwwerk waar niemand iets mee kan en waar van de kosten ook weer worden afgewimpeld op de burger. Tot dat er weer een zakenman komt die voor weinig geld dit bolwerk in handen krijgt en iets nieuws gaat starten waarvan de burg dan weer blij wordt omdat ze een clubpie terug krijgen.

  Wat ik niet snap is dat de mensen die verantwoordelijk zijn voor dit soort van processen nooit veroordeeld worden.
  Denk aan banken crisis ze lopen er allemaal nog , ook bij Twente worden zij niet aan gepakt. 16 mil. voor euro 2000 geld onder de tafel door en je zit er nog. Blatter en Platini , let op mijn worden die vervagen in de tijd maar blijven gewoon in hun riante onderkomen wonen met hun privé zwembad. En de gewone burger?
  Ja de gewone burger word stil gehouden met grote problemen als zwarte piet en een bonnetje wat zoek is. En als ze te hard beginnen te roepen geven we ze Max Verstappen hebben ze weer wat nieuws.

  Gr BAM!

  • Robert Terhorst

   12 juni 2016 at 12:08

   En zo is het

  • F.Noce

   12 juni 2016 at 13:16

   Macht en geld dat is iets waarbij je uit de buurt moet blijven dat merk ik keer op keer . Corruptie en over lijken lopen is in die wereld normaal en helaas zijn die lijken nu burgers, werknemers of ook in dit geval supporters van FC Twente . Ontzettend jammer en het had zo anders kunnen zijn , maar wraakzucht door individuen aan de top hebben besloten om over lijken te gaan lopen . Wat ik de afgelopen tijd heb gemerkt aan solidariteit is echt meer dan schrikbarend en kennelijk zit de wereld zo in elkaar. Helaas een levensles die ik mij ten harte moet nemen . Zelden heb ik de hardheid van onze maatschappij gevoelt als op dit moment .

 14. JOPY

  12 juni 2016 at 11:27

  Vak p? Hahahahahhaha
  Toetsenbord hooligans dronken studentjes
  Opdonderen maar JPL en reken het af op jullie ouwe kut bestuur ipv knvb. Domme idioten

  • COTE

   12 juni 2016 at 11:34

   Ga ff naar home om ze het persoonlijk te vertellen… wie is er nou een toetsenbordhooligan hier?

  • Tukkerpower

   12 juni 2016 at 12:57

   Jopy is de zoveelste naam die deze onbenul gebruikt om te treiteren en trollen, weet je wat goed is van studentjes jopy? Ze zijn erg goed in computers hacken en adressen te achterhalen. Fijne zondag nog.

 15. trots

  12 juni 2016 at 10:59

  Woningcorpuratie=FcT, personeel=personeel, bewoners=supporters. Waarom heeft men wel de directie van een woningcorporatie voor de rechter gebracht maar niet de directie van een voetbalclub. Zijn de bewoners ook gestraft en in een kleiner huisje gezet. Wij supportes zijn huurders van een zitplaats in het stadion, waarom worden wij wel gestaft. Antwoord de egotrippers van de KNVB kunnen nu even een grote vorst op zetten. Dacht dat ze er voor iedereen en alles zaten en niet voor eigen wet en glorie.

  • jeu de voel

   12 juni 2016 at 11:41

   Ben echt in shock hier, iedereen zegt dat het wraak is van een bond die juist voor ons op moet komen. Alsof je ouders je in het ravijn duwen.

 16. Willem

  12 juni 2016 at 10:04

  Dit kon je zien aankomen, het gaat hier
  om jongens waar je dit soort dingen kunt
  zien aankomen!!!
  Ben blij dat ik geen Bert heet!
  Het probleem met Bert is dat hij niet kan
  anticiperen!
  KNVB kan de meute alleen nog in toom
  houden door snel op hun schreden terug
  te komen!

  • Chris

   12 juni 2016 at 10:30

   De deal met de Doyengroep is funest geweest voor FC Twente. En daar was Munstermann en van der Laan verantwoordelijk voor. Deze twee wolven moeten keihard aangepakt worden. En niet de hele club met hun trouwe supporters. Munstermann laat een spoor van ellende achter zich waar de honden geen brood van lusten. En dat niet allleen bij FC Twente. Ook een prachtbedrijf als Wegener heeft ie naar de kloten geholpen. En dat alleen maar ter meerdere eer en glorie van zichzelf. Deze megalomaan heeft mij en mij gezin ook diep in het ravijn gestort. Na zes jaar zit ik nog heel diep in een depressie, geen werk, huwelijk op de klippen, geen toekomst! En dat gebeurt nu ook weer bij FC Twente. En dat mag blijkbaar wel in Nederland en van de KNVB. Wanneer worden dit soort schurken nou een aangepakt en noet onschuldigen slachtofferen? Bah, verrotte maatschappij waar slechts onschuldigen slachtoffers kunnen zijn blijkbaar

 17. Erik

  12 juni 2016 at 09:57

  Och, och och. Nu heeft de KNVB het gedaan. Nee het oude Twente heeft paar foutjes gemaakt en het nieuwe Twente moet er voor boeten…God hoe kortzichtig. KNVB had de licentie inderdaad al veel,eerder moeten afpakken. Wat ben ik blij dat Twente een afgelopen zaak is. Erger me al langer aan. Gewoon net als RBC naar de 5e klasse en bek houden.

  • henk

   12 juni 2016 at 10:03

   Wat ben jij een vuile kankerlijer zeg, ik hoop dat je doodvalt. Als je Twente dit toewenst, wens ik jou en de dood net zo hard toe

  • Ralf

   12 juni 2016 at 10:10

   Wow…. een internet Hooligan! Step forward you coward!

  • gast

   12 juni 2016 at 10:34

   Henk je geeft zelf aan een paar foutjes gemaakt. Waar wordt je voor een paar foutjes zo zwaar gestraft als bij de KNVB. Oh euh nee dat is niet waar het om draait. Waarom moet Twente van de aardbodem verdwijnen voor een paar foutjes, waar zelfs de FIFA nog geen 2 ton boete voor geeft ( Twente heeft inmiddels al een strop van 10 miljoen +) Een jaartje of 3 geen Europees, De FIFA bestraft een ploeg die aan matchfixing heeft gedaan een jaartje geen Europees ( waar blijven de verhoudingen) . Bertje heeft de pik op Twente en heeft dit via de media zo uit weten te vergroten dat het wel een halszaak lijkt. Er is alleen een beetje gesjoemeld met de boekhouding en dat is niet altijd even netjes met Bertje gecommuniceerd. En oja Doyen dat is funest, De Belgische club is vanwege dit zelfde Doyen inmiddels vrij gesproken, waarom Twente dan wel zo zwaar beboeten. Wil Bertje de nieuwe FIFA voorzitter worden, zodat hij ook miljoenen kan binnen harken?

  • Tukkerpower

   12 juni 2016 at 10:35

   Ze moeten jou net zo lang in je ballen trappen tot je het lekker gaat vinden Erik, krijg de pestpokken, de vliegende tering en een druiper tegelijk etterbak.

  • F.Noce

   12 juni 2016 at 13:31

   Beste Erik , niemand zegt dat dit primair de schuld is van de KNVB . Dat heb je ons nooit horen zeggen . Primair is Joop, Aldo en de RVC die toezicht moest houden op deze heren de schuldigen ! 0 % twijfel . Wij zeggen wel dat de KNVB een andere besluit had kunnen maken , omdat op 15 december afspraken zijn gemaakt tussen de KNVB en FC Twente om schoon schip te maken en FC Twente heeft aan alle voorwaarden en eisen voldaan . Ik ga ze niet weer allemaal opnoemen , maar daar waren zeker 7 eisen en dus VOLDAAN . De KNVB weet ook dat de kans op faillissement gigantisch is als men teruggezet zou worden naar de JPL en dus werd er schijnheilig een cadeautje gegeven waar later na opening van dat cadeautje een bom bleek te zitten . Schoon schip maken is wat nu blijkt niet belangrijk geweest voor de KNVB , evenmin een sluitend begroting , want anders had men wel anders beslist . Waarom ? Waarom ? Het gaat toch om de eredivisie ? Het gaat toch om voetbal ? Waarom na dit alles toch laten ploffen ? Het zij zo …en ik kan er niets meer aan veranderen .

 18. Marion

  12 juni 2016 at 09:41

  Als het kan 2e bundesliga samen werken met shalke 04 mischien naam veranderden in Schalke 05 dikke vinger naar de KNVB valt meer te verdienen in Duitsland.

  • jeu de voel

   13 juni 2016 at 13:31

   Nou zijn ze zelfs nog jaloers op onze ondergang, groeten je vader.

 19. Tukkerpower

  12 juni 2016 at 09:25

  Als ze die kop van van Oostveen een keertje grondig renoveren en het KNJB kantoor er gelijk even bij doen komt vak P in aanmerking voor de erepenning van Enschede.

 20. Richard

  12 juni 2016 at 09:04

  Veldslag naar Zeist denk dat de Engelsen willen helpen gooi er een paar liter Grolsch in en ze doen alles.

  • gast

   12 juni 2016 at 10:37

   Dit is niet de oplossing, maar mogelijk wel een gevolg.

   Twente wordt verweten dat ze niet transparant zijn en dat bij hen de slager zijn eigen vlees keurde. Bij de KNVB speelt hetzelfde alleen enkele keren erger, maar dat wordt wel getolereerd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Advertisement

Laatste Nieuws

lars-unnerstall-doelman-psv-eindhoven lars-unnerstall-doelman-psv-eindhoven
Eerste elftal7 uur ago

Drommel tevreden over opvolger: “Ik vind Unnerstall een goede keeper”

Eerder deze week werd de eerste zomertransfer van FC Twente al bekend. Lars Unnerstall werd gepresenteerd als toekomstige vervanger voor...

ron-jans-psv-twente-eindhoven-2020-2021 ron-jans-psv-twente-eindhoven-2020-2021
FC Twente Nieuws7 uur ago

Jans: “Nooit gedacht dat Willem II nog terug zou kunnen komen”

Het is Ron Jans met zijn ploeg wederom niet gelukt om een thuisoverwinning te behalen. De laatste keer dat er...

casper-staring-twente-graafschap-2020-2021-beker casper-staring-twente-graafschap-2020-2021-beker
Eerste elftal7 uur ago

Basisdebutant Staring: “Ik hoorde het vrijdag op de training”

Het is FC Twente zaterdagavond wederom niet gelukt om een thuisoverwinning te behalen. In een matig duel met Willem II...

tyronne-ebuehi-twente-heerenveen-grolsch-veste-2020-2021 tyronne-ebuehi-twente-heerenveen-grolsch-veste-2020-2021
Eerste elftal22 uur ago

Geen zware blessure voor Ebuehi na uitvalbeurt tegen Willem II

In de tweede helft van de wedstrijd tegen Willem II moest Tyronne Ebuehi al in de 59e minuut worden gewisseld....

ron-jans-twente-willem-ii-grolsch-veste-2020-2021 ron-jans-twente-willem-ii-grolsch-veste-2020-2021
Eerste elftal22 uur ago

Jans ontevreden na onverwacht gelijkspel: “Dat wordt wel een beetje vervelend”

Na afloop van de wedstrijd stond FC Twente-trainer Ron Jans voor de camera van ESPN. Hij was minder goed geluimd...

joel-drommel-teleurgesteld-fc-twente-az-2020-2021-grolsch-veste joel-drommel-teleurgesteld-fc-twente-az-2020-2021-grolsch-veste
Eerste elftal22 uur ago

Drommel baalt na weer geen winst: “Alleen maar pech. Echt ongekend”

FC Twente heeft zaterdagavond een punt over weten te houden aan de thuiswedstrijd tegen Willem II. De Tukkers kwamen in...

narsingh-bosch-twente-willem-ii-grolsch-veste-2020-2021 narsingh-bosch-twente-willem-ii-grolsch-veste-2020-2021
Eerste elftal23 uur ago

FC Twente verspeelt overwinning op onfortuinlijke wijze tegen Willem II

Zaterdagavond stond in de Grolsch Veste de wedstrijd tussen FC Twente en Willem II op het programma. FC Twente hoopte...

casper-staring-twente-graafschap-2020-2021-beker casper-staring-twente-graafschap-2020-2021-beker
Eerste elftal1 dag ago

De opstelling: Eigen jeugdspeler vangt gemis Pierie op

FC Twente neemt het zaterdagavond op tegen Willem II. In de Grolsch Veste wordt om 18:45 afgetrapt. FC Twente -...

derksen-en-drommel-veronica-inside derksen-en-drommel-veronica-inside
Eerste elftal1 dag ago

Derksen over Drommel: “In het strafschop gebied is hij helemaal niks waard”

Voor Joël Drommel en Justin Bijlow ziet de toekomst er rooskleurig uit. Waar keepers als Cillessen, Krul en Bizot tegen...

ramiz-zerrouki-twente-heerenveen-grolsch-veste-2020-2021 ramiz-zerrouki-twente-heerenveen-grolsch-veste-2020-2021
Eerste elftal1 dag ago

Jans: “Eigenlijk heeft Zerrouki ons met een probleem opgezadeld”

FC Twente neemt het zaterdag op tegen degradatiekandidaat Willem II. Bij FC Twente keren Ilic en Brama terug bij de...

Advertisement