KNVB maakt scheidsrechter bekend voor uitwedstrijd tegen AZ

Aankomende zaterdag speelt FC Twente op bezoek bij AZ. De Tukkers staan momenteel op de zevende plek en kunnen hun uitgangspositie verbeteren tegen de nummer zes, die slechts één punt van hen verwijderd staat. De KNVB heeft bekendgemaakt dat Siemen Mulder arbiter van dienst zal zijn.

[google]Mulder wordt in Alkmaar bijgestaan door assistenten Rens Bluemink en Piet Hubers. Martin Pérez vervult de rol van vierde official. De aftrap vindt om 19:45 uur plaats in het AFAS Stadion.

De heenwedstrijd in de Grolsch Veste eindigde dit seizoen in 1-2. Beide ploegen gingen destijds de rust in met een 0-0 tussenstand, maar zestien seconden na de aftrap van de tweede helft zette Wout Weghorst de Alkmaarders op voorsprong. FC Twente kwam namens Enes Ünal in de 68ste minuut nog wel op gelijke hoogte, maar in de blesssuretijd tikte verdediger Peet Bijen de bal per abuis over zijn doelman heen. Hiermee zette hij de 1-2 en tevens de eindstand op het scorebord.