Twente Insite

FC Twente Nieuws

KNVB weigert halve finale te verplaatsen en dupeert supporters FC Twente

Ondanks protesten van FC Twente zal de halve finale van de beker gewoon worden afgetrapt op 28 februari om 18:30 uur. De KNVB heeft vandaag de definitieve speeltijd bekend gemaakt en weigert te voldoen aan het verzoek van de Tukkers om de wedstrijd te verplaatsen. Hiermee dupeert de voetbalbond een deel van de supporters die hierdoor de wedstrijd aan zich voorbij moeten laten gaan.

De reden dat FC Twente de wedstrijd wilde verplaatsen is dat 18:30 uur een zeer ongelukkige aanvangstijd is voor de supporters die FC Twente willen steunen in Alkmaar. Deze moeten 200 kilometer afleggen in de avondspits om in Alkmaar te komen en moeten dus ruim op tijd vertrekken om de wedstrijd te halen. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om eerder vrij te krijgen van het werk.

Velderman op de clubwebsite: “We hebben alles op alles gezet om de wedstrijd verplaatst te krijgen. Helaas is dat niet gelukt, ondanks de goedwillendheid van de vele betrokken partijen waaronder FOXSports en de KNVB. Het bleek in de praktijk te complex. Mooi dat AZ 1000 kaarten beschikbaar heeft gesteld. We hopen dat – ondanks het tijdstip – de ploeg in Alkmaar kan rekenen op een vol uitvak.”

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
rob masselink Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
rob masselink
Gast
rob masselink

gewoon de vrijwillige maatregel van de gratis kaartjes voor het uitpubliek bij twente laten vervallen per direkt. en de KNVB de schuld geven. zijn we daar ook weer klaar mee.en de bobo,s van de KNVB laten betalen voor hun stoeltje. ik moet ook betalen dus deze lui ook. anders klopt de kas niet heren.